perjantai 31. tammikuuta 2014

Kaamea väsy

Eilen ja tänään on väsyttänyt ihan kauheasti. Vaikka olen ihan pitkiä unia nukkunutkin. Ja ollut vähän heikko olokin taas. Periaatteessa ei mitään semmoista huonovointisuutta varsinaisesti, mutta väsymystä ja vähän kiukutustakin. Syöminen on sujunut ihan hyvin, hiukan pieniä mielitekoja on ollut, mutta ei ylitsepääsemättömiä.Mutta tämä väsymys. Tänään ajattelin että nukun kyllä päiväunet, josko vähän piristyisi.

Viikonloppu ei lupaa kovin helppoa oloa myöskään, koska huomenna on läheisen ihmisen lapsen ristiäiset. Olen lupautunut leipomaankin suolaista sinne, eli huomisaamu menee semmoisissa puuhissa. Jos kyse ei olisi niin läheisestä ihmisestä, olisin kieltäytynyt, mutta se ei nyt tullut kyseeseen. Mielummin leivon suolaista kuin makeaa, ei tarvitse maistella mitään. Leipominen varmasti sujuu, mutta kyllä vähän niitä juhlia kauhulla ajattelen. Kuinka kieltäydyn kaikesta tuntematta oloani typeräksi? En mitenkään. Varmasti tunnen itseni typeräksi. Onneksi ristiäisissä ei tarvitse olla kovin kauaa kuitenkaan, äkkiä vain kotiin heti kun pääsee lähtemään.

Jos oloni saisin hiukan tästä väsymyksestä elpymään, olisi haaveissa mennä sunnuntaina vesijuoksemaan. Mutta olen kyllä ajatellut niin, että jos se tuntuu raskaalle ajatukselle ja olo on yhtään kehno, niin annan kyllä itselleni armoa ene-kuurin ajan. On tässä jos itsessäänkin jaksamista.

Painon putoaminen on hidastunut selvästi, mutta edelleen joka päivä lukema on ollut hiukan edellistä aamua pienempi. Tänä aamuna lukema oli tasan 130kg. Vähintään neljä kiloa on siis saatava vielä pois, että asetettu tavoite täyttyy. Luulisi sen tippuvan, kun vielä 2,5 viikkoa on jäljellä kuitenkin. En ole kyllä yhtään kalorimääristä lipsunut, mutta myönnettäköön, että parina päivänä olen syönyt sokerittomia Läkerolleja askillisen. 40-50 kaloria niissä on per aski, joten ovat kyllä mahtuneet kaloreihini, mutta eiväthän ne oikeasti tarpeellisia ole. Korkeintaan mielelle pienesti lohtua tuovat.

2 kommenttia:

  1. Lähellä on jo sinun tavoitteesi! Tsemppiä, kyllä sinä siihen pystyt!:) ja onnea taas uudesta vaakaluvusta:)

    VastaaPoista

Kiitos että kommentoit blogiini! Minulla on kommenttien valvonta käytössä, joten älä hämmästy sitä ettei viestisi näy heti. :)