perjantai 24. tammikuuta 2014

Ene päivä 3

Syömisten suhteen kaikki kunnossa, ei nälkää eikä mielitekoja. Mutta päänsärky vaivasi koko eilisillan. Ja aamulla herätessäkin se oli kipeä, illalla otetusta migreenilääkkeestä huolimatta. Kummallista on se, että nyt päänsärky on väistynyt itsestään. Ja siis kummaa tästä tekee se, että minulla on krooninen migreeni, eikä päänsärkyni koskaan lähde ns. itsestään pois, vaan vaatii aina tuhdin lääkityksen. Eli tämä tosiaan lienee nyt tätä "ene-päänsärkyä", kun käyttäytyy eri tavalla.

Olen tänään töissä toisessa toimipisteessä, ja joudun lounaan syömään yhdessä työkavereiden kanssa taukotilassa. Pari lähintä työkaveria tietävät tästä hommasta, mutta muille en halua nyt selitellä enempää. Tein harhautussalaattia, heh, jonka voin syödä silmiinpistämättä tuolla. Juoman juon omassa huoneessa sitten. Salaattiin pistin pari keitettyä kananamunan valkuaista (yht 30 kcal) kuutioituna, että näyttää siltä että salaatin joukossa on jotain ruokaisampaakin, heh. Voi olla että kukaan ei salaattikippooni kiinnittäisi muutenkaan huomiota, mutta nyt sitä ei tarvitse miettiä ainakaan.

Alkava viikonloppu hieman jännittää, että tuleeko pahoja mielitekoja. Motivaatio on kyllä hyvä, eli uskon että pystyn niistä joka tapauksessa yli pääsemään. Vaaka lupaili tänään iloisia asioita, on lähtenyt laskuun kyllä. Sen mukaan parissa päivässä on humahtanut jo ainakin pari kiloa alaspäin. Hyvillä mielin siis edelleen eteenpäin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että kommentoit blogiini! Minulla on kommenttien valvonta käytössä, joten älä hämmästy sitä ettei viestisi näy heti. :)