Kuvia matkan varrelta


Alkutilanne syyskuussa 2013
Takaa...
...ja edestä. Uh.
 
-10kg
                                           
-18kg 


-27kg. Nyt oli pakko luopua edellisistä kuvausvaatteista!


N.-37kg


11 kommenttia:

 1. Onnea! Hienosti olet pudottanut painoa. Kyllä tuo kympppi jo näkyy. Varmaan myös tuntuu parempana olona. Minusta sinä et ole niin lihava, että kannattaisi mennä laihdutusleikkaukseen. Tää on vain minun mielipide. Olen itse suunnilleen samaa kokoa. En missään nimessä haluaisi leikkaukseen. Sinä olet näyttänyt että pystyt laihtumaan.Entä jos yrittäisit vielä jatkaa perinteisin menetelmin. Tsemppiä sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Niin, tämä on vaikea kysymys. Minä olen vain niin kyllästynyt jatkuvaan laihdutus-lihomis-uudelleenyritys-repsahdus-itseensäpettymis-kierteeseen, jossa olen vuosikausia ollut. Haluan pysyvän muutoksen, ja se leikkauksessa houkuttaa. Toisaalta, kuten tuossa viimeksi kirjoitin, niin ensimmäistä kertaa aikoihin tuntuu, että olen saattanut löytää keinon jolla päästä pysyviin tuloksiin. Katsotaan nyt sitten mitä tuleva tuo tullessaan.

   Poista
 2. ai vähän vaan, höpsis sun kanssa! Iso ero kuvissa. Tosin itsekin tiedän, ettei oma silmä muutosta meinaa nähdä :) Mutta onnea hienosti tehdystä työstä ja tsemmpiä jatkoonkin!

  -pussikeittopäikyn matamiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, no kiva jos näkyy! Se on jännä juttu, välillä muka huomaa kovastikin jotain, ja sitten taas yhtäkkiä ei usko ollenkaan pienentyneensä. Kiitos! :)

   Poista
 3. Itellää lähten nyt -12 kiloo enkä kyl itte huomaa millasta muutosta vaikka monet niin sanonnu, mutta ehkä nyt sen uskon koska tuossa sun -10 kilossa on jo huima muutos! WAU, onnea!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ellie! :) Joo oma silmä on siitä kummallinen, että ei sitä muutosta niin havaitse äkkiä. Minä en meinannut edes kuvasta ensin nähdä sitä! :D Mutta kyllä nyt alan uskoa jo pienenemiseeni. Tsemppiä sullekin jatkoon! :)

   Poista
 4. Hyvin on kiloja lähtenyt. :) Tsemppiä jatkoonkin.
  Hyvä homma on ottaa noita kuvia heti alusta asti. Kiva seurata edistymistä. Ja ainakin nähdä minkälaisista muodoista on liikkeelle lähdetty. Minulta jäivät kunnon aloituskuvat ottamatta, tuolla tavoin eri suunnalta. :( . Mutta eipä voi mitään.
  Iloista kesää sulle sinne Pirkanmaalle. (Itse olen Tampereelta kotoisin. Tulen poikkeilemaan kesemmällä syntymäseuduilleni.. 😊 )

  VastaaPoista
 5. Onneksi olkoon sinulle hienosta pudotuksesta ja kiitos kaiken jakamisesta blogissasi... Itse olen asian kanssa alkumetreillä...

  VastaaPoista
 6. Vautsi! Todella hyvin näkyy lähteneet kilot, vou!

  Itse vielä odottelen leikkausaikaa, näillänäkymin helmikuussa edessä! :)

  Hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista

Kiitos että kommentoit blogiini! Minulla on kommenttien valvonta käytössä, joten älä hämmästy sitä ettei viestisi näy heti. :)