tiistai 7. tammikuuta 2014

Ruotuun palattu

No niin se loppui loma ja arki koitti. Hiukan nihkeäasti arki yskähtelee tässä vielä käyntiin, oikein ei jaksaisi tehdä kaikkea mitä pitäisi. Ehkä sitä hiukan voi itselleen antaa armoa, ei kai heti ole pakko pystyä parhaimpaan?

Eilen oli kevennyspäivä. Suunnittelin max tuhannen kalorin päivää, mutta jäivät allekin ihan hyvin, päivän saldo oli lopulta 750 kcal. Eli melkein oikea pätkäpaastoilupäivä. Ja vaikka uhosin, etten vaa'alle mene, menin kuitenkin. Ja oikeastaan yllätyin ihan positiivisesti, että paino oli noussut vain sen pari kiloa, jonka epäilin jo pelkästään turvotuksen vuoksi nousevan. Eli ei mitään isoja plussakilojen pudotteluja siis, uskoisin että ensi viikolla jo sitten tilanne olisi nollattu. Ja sitten alkaakin seuraavalla viikolla jo ened, joten eipä hätiä. Kunhan ennen sitä saisi joulukilot pois tosiaan.

Tänään otin töihin mukaan lounaaksi ateriankorvikejauheen. Aamupalan söin normaalin, melko runsaankin. Samoin ajattelin tehdä päivällisen kanssa, mutta sitten illalla voisi vaikka juoda taas pirtelön tms. Ei vielä ehdottomuuksia kuitenkaan, jos tuntuu että tekee mieli syödä leipää, niin voin ihan hyvin syödä sitäkin. Katsotaan nyt sitten miltä tuntuu. Torstaina joka tapauksessa suunnitelmissa on taas paastopäivä. Eiköhän tämä tästä ala sujumaan pikkuhiljaa.

Mukavaa viikkoa kaikille!

1 kommentti:

Kiitos että kommentoit blogiini! Minulla on kommenttien valvonta käytössä, joten älä hämmästy sitä ettei viestisi näy heti. :)