maanantai 14. lokakuuta 2013

Paluu arkeen

No niin, viikonloppu meni kokonaisuudessaan juhlahumussa. Hyvät juhlat oli todellakin ja paljon ihania ihmisiä. Naurettuakin tuli niin sydämen kyllyydestä, että taisi muutama vuosi tulla elinaikaa lisää. Ihanaa tuommoinen välillä. :)

Huolettomasti tuli syötyä ja juotua, en jaksanut miettiä jokaista, tai edes joka toista suupalaani. Mutta kuitenkin sen verran oli tietoista tolkkua, että useammalla aterialla lopetin syömisen, enkä ottanut lisää, vaikka vähän olisi vielä mahtunut ja pienesti tehnyt mielikin. Eli yletöntä syöminen ei siis ollut. Ja olen siihen oikeastaan aika tyytyväinen. Alkoholin suhteen tein samoin, jätin viimeiset pari juomatta, jotka olisin vielä voinut juoda.Pieniä askelia, mutta ihan välttämättömiä, että voi päästä pidemmälle.

Jostain syystä tämä maanantai on alkanut kovalla nälällä. Se vähän harmittaa, minulla on yleensä maanantain paastopäivät menneet ihan kevyesti ilman nälkää. Nyt jo herätessä oli kovin nälkäinen olo. Tovoittavasti nälkä helpottaa päivän mittaan, sillä tätä iltaa hiukan jännitän muutenkin. Kyseessä on ensimmäinen paastopäivä, jonka illan vietän ilman toista paastoilijaa vieressä. Ja kuten viime viikolla mainitsin, se yksin oleminen on minulle haasteellista syömisen suhteen. Toisaalta tänään on paljon puuhaa, joten se saattaa helpottaa tilannetta, toivottavasti. Mietin myös, että voisin ottaa semmoisen hätävarakeinon käyttöön, että mikäli meinaa tulla vaikea tilanne, päätän kirjoittaa tänne blogiini asiasta. Jos ikäänkuin puhuisi julkisesti järkeä itselleen.Ja ainakin nostaisi kynnystä langeta, kun asiasta kerron täällä. Tai jotain. Nukkumaan voisi myös mennä ajoissa, karkuun kiusauksia ja viikonlopun jäljiltä on kyllä aika väsynyt olo muutenkin.

Aurinkoisen syksyistä viikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että kommentoit blogiini! Minulla on kommenttien valvonta käytössä, joten älä hämmästy sitä ettei viestisi näy heti. :)