maanantai 3. maaliskuuta 2014

Tyytymättömyyttä

Viikonloppu oli ja meni, enkä kerennyt lupaamiani vaatteitakaan kuvailemaan. Miettinyt olen asiaa kyllä, että josko tekisin yhden uuden välilehden, kirpparilehden. Toisaalta en tiedä jaksanko ja viitsinkö ja kannattaako. Katsotaan nyt. Jotain lienee luvassa kuitenkin.

Vähän on ankea olo. Viikonloppuna meni vähän juhlimiseksi, joka tietenkin oli hirveän hauskaa silloin. Mutta, liika syöminen ja juominen, se vain kostautuu sitten jälkeenpäin. Eilinen meni ihan koomassa, ja syötyä tuli oloonsa ihan liikaa ja ihan väärin. Harmittaa. Joo ei mikään kaadu mihinkään, mutta en voi sille mitään, että olen hirveän tyytymätön itseeni. Paino on enen jälkeen todistetusti noussut kaksi kiloa, viikonlopun jäljiltä se tosin saattaa olla enemmänkin. Pidän kyllä paastopäivän tänään, joten toivon suunnan olevan alaspäin huomenna.

Haluaisin äkkiä ajan kirurgille. Haluaisin edes tietää koska pääsen. Haluaisin pienentyä lisää, äkkiä ja paljon. Enkä edes ymmärrä miksi nyt olisi kiire mihinkään. Tiedän miten pitäisi syödä, enkä kykene siihen. Pelkään että lihon ja ahdistun siitä. Kääk. Ei ole hyvä päivä tänään, ei ollenkaan.

2 kommenttia:

Kiitos että kommentoit blogiini! Minulla on kommenttien valvonta käytössä, joten älä hämmästy sitä ettei viestisi näy heti. :)