sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Meinaa ärsyttää...Eneilyä jäljellä 9 päivää

Plääh. Tämä kolmas viikko on ollut ihan turha. Paino ei meinaa pudota ollenkaan. Kolmannella viikolla paino on pudonnut max 300 grammaa!!!!!!! Koettelee hermoja se. Soitin jo perjantaina ravitsemusterapeutillekin, että mitä tämä nyt on. Totta, kokonaispudotus on kyllä yli 7kg eli ei huono, mutta silti! Miksi olla enellä neljä viikkoa, jos kahdessa saa saman tuloksen??? Jos jollain on kokemusta enellä jumittamisesta, niin saa mielellään kertoa kokemuksistaan.

Olen oikeasti noudattanut ohjeita. Olen jokaisen suupalan merkinnyt ylös Kiloklubin ruokapäiväkirjaan, ja syönyt aina alle 800 kcal/pv, ja toisaalta vähintään 600 kcal, eli ihan ohjeiden mukaan. Olen syönyt toki vähän muutakin kuin pusseja, mutta en ole syönyt ylimääräisiä hiilareita, vaan lähinnä siis kasviksia ja tonnikalaa. Ja vähän niitä sokerittomia pastilleja. Joita en nyt enää sitten syö. Tekisi mieli kiristää tahtia ja syödä vähemmän, mutta rt sanoi, että se olisi nyt pahin virhe, koska keho yrittää nyt pitää kiinni kiloistaan. Mutta tuntuu typerälle silti. Kun mietin painonpudotusta joskus vuosia sitten Kiloklubin ohjeiden mukaan, syömällä melko runsaasti ja silti paino putosi joka viikko. Olen ihan vakuuttunut siitä, että huvikseni en tätä jatka!

Njooh. Muuten menee ihan ok:sti. Vaatteita on saanut pistää pois vaatekaapista, ovat kummasti kasvaneet. Ja päälle mahtuu semmoisia vaatteita, jotka ovat olleet pieniä. Mieliteot ovat pysyneet ihan hyvin kurissa, eikä nälkääkään ole tarvinut kärsiä. Hermot kiristelevät, kirosanoja tulee helposti suusta, vaikka yleisesti ottaen varstustan kiroilua. Mutta, alle 10 päivää joka tapauksessa jäljellä, ja kaiken järjen mukaan painon on PAKKO viimeisellä viikolla edes se kilo tippua, että pääsen tavoitteeseen.

1 kommentti:

  1. Toivottavasti paino alkaa laskemaan <3
    Mä aloitan dietin huomenna.... kääk... leikkuriin neljä viikkoa aikaa :D

    VastaaPoista

Kiitos että kommentoit blogiini! Minulla on kommenttien valvonta käytössä, joten älä hämmästy sitä ettei viestisi näy heti. :)