keskiviikko 12. helmikuuta 2014

Edistyskuvia..

Laitoin uudet edistyskuvat tuonne kuvat-sivulle. Kuvat eivät kertoneet ihan sitä mitä olisin halunnut. Olisin halunnut olla selkeästi hoikempi, kun olen tällä saakelin kuurilla kärvistellyt. Mutta onhan se selvää, että jos ylipainoa on kymmeniä kiloja, niin enhän minä voi tässä vaiheessa vielä hoikka olla. Hmpfh.

Vaatteet on täysin samat. Toppi alkaa olla vähän isohko, helma roikkuu ja olkaimet on vaikea saada pysymään paikallaan, kuten näkyy. Ja leggingsien vyötärö nousee melkein kainaloihin. Vaatteissa siis huomaan jotain. Ja semmoinen hauska juttu pistää itsellä silmään, että olen saanut vähän kaulaa. Olen leikannut kuvat aina leuan kohdasta, ja nyt näissä näkyy kaulaa ekaa kertaa. Onhan se jotain.

Jos joku bloginkirjoittaja osaa neuvoa mulle järkevämmän tavan laittaa noita kuvia tänne, niin otan ohjeita mielellään vastaan. En kertakaikkiaan saa niitä järkevästi ja siististi rinnakkain samalle korkeudelle, argh. Asia toivottavasti tulee silti selväksi.

7 kommenttia:

  1. Selkeesti onpi eroa edellisiin kuviin verrattuna! Sulle on tullu vyötärö esiin! :) Hienoa!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noh kiitos Katti. :) Ehkä tuossa edestä otetussa kuvassa vähän on eroa. Ite huomaan tuon kaulan parhaiten, tai sen että sitä ei ennen ole ollut, heh. Nyt olen voinut lyhyempiä korujakin taas pitää, kun ei kiristä. :P

      Poista
  2. http://pixlr.com/express/ tuolla sivulla valitset tuon "Collage" -kohdan, ja "Layout" -kohdasta voit valita montako kuvaa tahdot liittää yhteen. valitse esimerkiksi tuo kolmen kuvan kollaasi. laatikon keskellä on "+" -merkki, jota painamalla voit valita koneelta kuvan kollaasiin. alareunan "proportions" -kohdasta voit muokata kollaasin muotoa, eli tahdotko neliönmuotoisia kuvia vai suorakaiteita. kun kollaasissa on haluamasi kuvat, paina "finished", vasemmalta ylhäältä "save" ja muista tallentaa kuva .jpg muotoon. eli ohjelma ehdottaa nimeksi collage, laitat sen muotoon collage.jpg . :-) pitkä selostus, toivottavasti on apua! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!!! Kokeilin, vaikutti simppeliltä. :) Korjaan jossain vaiheessa nuo kuvani kyllä, ovat niin typerät noin. Paljon kiitoksia!

      Poista
    2. nonii, hyvä että olin avuksi :-)

      Poista
  3. Ihan selvästi on joka kuvassa muutosta näkyvissä. Sulla on rasvaa lähtenyt joka puolelta tasaisesti ja kyllä se näkyy koko olemuksessa ja ryhdissä. Ymmärrän kyllä, että itse sitä tahtoisi niitä muutoksia paaaaljon nopeammin. Mutta tsemppiä, tosi hienoa työtä olet tehnyt. Jatka samaan malliin ( jos nyt ei sillä pussikuurilla, mutta muuten).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kiitos, kiva kuulla. :) Ja juu, jatkan kyllä pudottelua, mutta en pussikuurilla!

      Poista

Kiitos että kommentoit blogiini! Minulla on kommenttien valvonta käytössä, joten älä hämmästy sitä ettei viestisi näy heti. :)