keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Ensimmäinen ene-jakso ohi!!!!

No niin, nyt se on ohi. Huh. Pääsin yli tavoitteeni, viimeinen viikko armeliaasti pudotti painoani yli odotusten, ja viralliseksi tulokseksi tuli -11,1kg. Ravitsemusterapeutti oli kovin tyytyväinen. Olen minäkin. Samalla meni rikki kokonaispudotus -20kg, juhuu! Tavoitteeksi asetettiin nyt se, että paino ei ala nousta, ja alan pikkuhiljaa harjoitella leikkauksen jälkeistä syömistä. Eli käytännössä 2-3 tunnin välein syömistä pieninä annoksina kerrallaan. Juomista ei vielä tarvi harjoitella. Huhtikuussa menen sitten uudelleen käymään. Ja nyt odotellaan sitten kutsua kirurgia tapaamaan, jeah!

Suunnitellusti menin aamukahville kahvilaan punnitsemisen jälkeen. Ja otin tomaatti-mozzarella-focaccian, jota olin himoinnut. Se maistui kyllä hyvälle, mutta en jaksanut syödä kuin puolet. Ja olo on ollut aika kamala sen jälkeen. Sydän hakkaa ja ihmeellisesti humisee päässä. Onneksi otin töihin evääksi pusseja vielä, ei kyllä elimistö kestäisi kerrasta tavalliseen ruokaan palaamista. Silti kiva tietää, että saan kyllä jo syödä, jos siltä tuntuu. :)

4 kommenttia:

  1. Oot sä vaan aika kova! Huippua!

    VastaaPoista
  2. On tuo kyllä tosi kova tulos.Onnea kamalasti.Itse luulin olevani kova, kun sain 5 viikossa 12.7 kiloa pois. :DD Nyt vaan tsemppiä jatkoon ja ennenkaikkea työtä pään sisällä siitä pikkuhiljaa, että ruokailutavat on todellakin leikkauksesta huolimatta muutettava pysyvästi.Olen varma että sinä saat leikkauksesta todella ison hyödyn ja laihdut todella rutkasti. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! No siis olihan kova tulos tuo viidessä viikossa 12.7kg pois. En tiedä oisiko itsellä paino jatkanut laskuaan enää siihen tahtiin. Mulla kauhean epätasaisesti putosi paino, suurin osa putosi ekalla ja neljännellä viikolla! Ja kyllä, olet erittäin oikeassa tuossa, että pysyviä muutoksia tarvitaan. Mulla aivot työskentelee ja raksuttaa niin tämän asian parissa, että välillä on vaikea illalla nukahtaa. Kyllä tämä kaikki sopeutumista vaatii, onneksi leikkaukseen ei pääsekään ihan yhtäkkiä ilman harkinta- ja sopeutumisaikaa.

      Poista

Kiitos että kommentoit blogiini! Minulla on kommenttien valvonta käytössä, joten älä hämmästy sitä ettei viestisi näy heti. :)