maanantai 9. joulukuuta 2013

Kurja ja ankea olo

Puuh. Tänään ei ole hyvä päivä. Olo on kaikinpuolin epämiellyttävä. Syyllinen katsoo peilistä, ketään muuta ei voi olosta nyt syyttää kuin itseä.

Pitkä viikonloppu takana, ihan siis kaikkea mukavaa se sisälsi, mutta syy huonoon oloon on ihan liiallinen syöminen. Ja juominenkin. En niinkään syyllisyyttä ajattele nyt, vaan ihan kertakaikkiaan oloa, joka on turpea, tunkkainen ja kaikkea muuta epämiellyttävää. Tuommoinen syöminen ei oikeasti sovi minulle, tai no ei varmasti kenellekään. Punaviiniä on mennyt kurkuasta alas pari pullollista, oluita ja muita "kylmiä juomia" varmaan lähemmäs 10 isoa tölkkiä. Synttäriherkkuja kaverin lapsen juhlissa, ja eilen illalla kuin kruununa kaikelle pizza tuplajuustoinen ja muine ihanine herkkuineen, sekä kipollinen chilipähkinöitä. Aamun olo mahassa ihan hirveä, vähän piti miehellekin kiukutella, vaikka tietenkin olen itse syypää olooni. Pöh. Koska sitä oppisi?

Positiivista on toisaalta se, että nyt olen oikeasti huomannut, että voin paljon paremmin silloin, kun syön vähemmän ja järkevämmin. Inhoan tunnetta, kun maha on liian täynnä. Vatsa toimii parhaiten, kun syön järkevästi ja pidän paastopäiväni. Vielä kun oppisi oikeasti tekemään niin kuin on järkevä. Sitähän tässä kai opetellaan. Tänään en voi olla taas kuin iloinen siitä, että on paastopäivä ja tiedän että huomenna viimeistään olo on jo parempi. Toisaalta paastopäivä tuommoisen mähkimisviikonlopun jälkeen on aina vähän vaikeampi, jotenkin on muka enemmän nälkä ja kaikkea, ikäänkuin maha olisi tottunut siihen isoon syömiseen. Onneksi se tottuu pienempäänkin sitten kuitenkin.

Tästä olostani johtuen minulla olisi kiusaus pitää pussikeittokuuri jo ennen joulua. Tilaamani tuotteet eivät ole vielä edes tulleet minulle, mutta kuitenkin olisi pieni halu aloittaa jo. Voisinhan parin päivän ruuat hakea kaupastakin. Täytyy sitä asiaa nyt tässä sulatella. Toisaalta äärilaidasta toiseen seilaaminen ei ole hyväksi kenellekään, tiedän toki senkin. Mutta kuitenkin tekisi mieli. Tällä viikolla se olisi kuitenkin helpompi kuin ensi viikolla, jolloin on kyläilyjä ja kaikkea muuta ekstraa luvassa. Hmm.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että kommentoit blogiini! Minulla on kommenttien valvonta käytössä, joten älä hämmästy sitä ettei viestisi näy heti. :)