keskiviikko 11. joulukuuta 2013

2. päivä pusseilla

Ensimmäinen päiväni ateriankorvikkeilla oli siis eilen. Vaikka siis söin kyllä lounaalla kasvisruokaa, eli ihan puhdas pussipäivä ei ollut. Kalorit jäivät kuitenkin riittävän alas ja hiilihydraattimäärä myös. Nälkä ei ollut missään vaiheessa, luulen että nuo paastopäivät ovat vaikuttaneet siihen helpottavasti. Paastopäivän jälkeen eilinen ruokailu tuntui melkein runsaalle itseasiassa! Iltapäivällä tuntui pientä heikotusta, mutta se meni ohi nopeasti. Kaikki muu maistui oikeastaan hyvälle, paitsi Easy Dietin juustokeitto vähän teki tiukkaa. Mutta kyllä sen alas sai kuitenkin, ja jäi mukavan ruokaisa olo siitä.

Se mikä tuntuu erityisen hyvälle, on syömisen helppous. Otan vain seuraavan pussin, eikä tarvitse sen enempää ajatella. Tietty se että minulla on perhettä, vaikeuttaa asiaa, mutta jospa saisi miehen ottamaan vaikka vähän enemmän vastuuta perheen ruokailuista. Ehdottomasti vaarallisin paikka minulle on siellä jääkaapilla tai hellan ääressä, jos joudun ruuan kanssa olemaan tekemisissä. Ehkä auttaisi jos tekisin nyt perheelle liharuokia, kun olen itse kasvissyöjä? Niitä ainakaan ei tulisi kiusaus syödä!

Toinen vaikeus on julkinen syöminen. Ainakaan tässä kokeiluvaiheessa en ole valmis puhumaan ystäville ja tutuille että kokeilen tämmöistä kuuria (kamala sana!!!). Yleisesti ottaen olen töissä yksin, mutta tiistait ja perjantait minulla on seuraa. Tiistaina "joudun" menemään ruokalaan, mutta siellä pystyn kyllä syömään pelkkää salaattia tarvittaessa. Perjantaina taas istun sekä kahvitauolla että lounaalla isommassa  porukassa, jossa toisten syömisiä selkeästi tarkkaillaan. Ja tällä viikolla on vielä ylimääräinen kahvitilaisuus, kun yksi työkaverini on jäämässä eläkkeelle. Näitä tilanteita pitää pohtia. En voi ottaa evääksi pussijuttuja, mutta toisaalta voisin kyllä esim Skyriä syödä, tai salaattia ja hedelmiä. Eli etukäteissuunnittelulla selvinnen tuostakin "ongelmasta". Jos sitten ensi vuoden puolella päädyn pidemmällä ene-kuurille, sitten ehkä kerronkin asiasta lähimmille. Mutta nyt kun en vielä tiedä kuinka minusta tähän on, en halua puhua sen enempää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että kommentoit blogiini! Minulla on kommenttien valvonta käytössä, joten älä hämmästy sitä ettei viestisi näy heti. :)