keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

Wuhuu!

Pieni, mutta merkittävä nytkähdys alaspäin painossa, sillä tänä aamuna vaaka näytti ensimmäisen kerran alle sadan lukemaa, eli 99,9kg oli aamun paino! Tämä luo uskoa siihen, että kylläse paino vielä siitä tippuu, jossain vaiheessa. Vaikkakin kovin hitaasti, niin onhan se suunta silti alaspäin. :)

4 kommenttia:

  1. Onneksi olkoon 100 kg alituksesta. Itse asiassa itsellä tänään juuri samainen juttu. Paino 99,4 kg :). Voi sitä onnen määrä! Tsemppiä jatko pudotukseen.

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Ja apua, mä sain eilen uuden puhelimen, jolla nyt tässä koitan toimia, ja arvaa että nakkisormillani poistin tai siis vahingossa hylkäsin sun kommentin liittyen noihin sappivaivoihin, soriiii! Mutta siis joo, tarvii opetella. Sain jo uudenkin kohtauksen, turkkilainen jogurtti ja pähkinät, huoh. Menen huomenna lääkäriin, varmuuden vuoksi, kun ei kuitenkaan ole todettu mulla varsinaisesti sappivaiva ja vähän huolettaakin nuo kohtaukset.

    VastaaPoista

Kiitos että kommentoit blogiini! Minulla on kommenttien valvonta käytössä, joten älä hämmästy sitä ettei viestisi näy heti. :)