tiistai 7. huhtikuuta 2015

Pääsiäisen jälkeen...

...oli sitten melkoisen vaikea päästä sängystä ylös ja töihin. Heti kun on hieman tavanomaista enemmän vapaata, menee ikäänkuin rytmi sekaisin ja arkeen paluu tuntuu vaikealle. Meillä oli kyllä hirmuisen mukavaa pääsiäisenä, oltiin ystäviä tapaamassa Oulun suunnalla, paluumatkalla poikettiin vähän sukulaisiakin moikkaamassa Pohjanmaalla jne.

Tästä tulikin mieleen, että minulla on ajoittain vaikeuksia kommenttien julkaisun suhteen, esim. nyt pääsiäisenä näin puhelimesta että olisi kommentti odottamassa hyväksyntää, mutta en päässyt sitä julkaisemaan. Vanha puhelimeni ei oikein jaksa näitä hommia, eikä ollut konetta mukana. Joskus hyväksyntä toimii puhelimella, mutta en pääse itse kommentoimaan. Eli haluan kaikkia kiittää kommentoinnista, oikein tosi kovasti, se lämmittää mieltä hirmuisesti! Enkä tylyyttäni jätä vastaamatta, vaikka joskus näin on saattanut käydä, etten sitten ole myöhemmin muistanutkaan vastata. Vaikka blogi on itselle tärkeä kanava purkaa kaikkeen tähän elämänmuutokseen liittyvää asiaa, niin kyllä lukijat antavat sille ihan uuden merkityksen, kiitos siis teille jokaiselle!

Mulle tuli ennen pääsiäistä postin mukana kutsu ravitsemusterapeutille ensi kuussa, puolivuotiskontrolliin. Ja nyt pitäisi pitää kolme päivää ruokapäiväkirjaakin etukäteen. Ihan mukava mennä käymään ja juttelemaan näistä asioista. Toivoisin vain kovasti, että paino suostuisi ennen sitä hiukan taas putoamaan. Alimpaan lukemaan on tullut muutama sata grammaa lisää, kovasti se vastustaa etten sinne alle satasen meinaa päästä! Sinänsä on kyllä aivan mielettömän mahtavaa, että mitkään tämmöiset pääsiäiset tai muut eivät painoa enää nosta, kuten ennen. Ennen tiesi aina ennen pyhiä, että ensi viikolla on paino vähintään +2kg, ja usein syöminen vielä jäi "päälle", ja paino jatkoi sitten nousuaan. Nyt paino vaihtelee +/- muutama sata grammaa, eikä siinä tosiaan edes tunnu olevan juuri mitään logiikkaa, että mitä se milloinkin näyttää. Vaikka paino ei suostuisi enää putoamaankaan, tämä on ihan mahtavaa, ettei enää tarvitse katumusharjoituksia harjoittaa lomien tai juhlapyhien jälkeen!

Mukavaa viikkoa kaikille, onneksi on jo tiistai, perjantai on ihan kohta! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että kommentoit blogiini! Minulla on kommenttien valvonta käytössä, joten älä hämmästy sitä ettei viestisi näy heti. :)