tiistai 22. huhtikuuta 2014

Pääsiäinen

Vähän jännitti pääsiäisen ja eneilyn yhdistelmä, mutta ihan hyvinhän se sujui. Mitään ylimääräisiä en sortunut syömään, mutta laskin kyllä varsin tarkkaan, että kuitenkin söin kaiken mitä sain syödä. Kalorit siis menivät hyvin lähelle kahdeksaasataa, mutta mitään hiilaripitoista en syönyt. Eli "ylimääräiset" syömiset olivat kasviksia, ja 3% fetaa, sekä juhlan kunniaksi vähän maitoa kahvissa. Mitään suuria kiusauksia ei ollut. Äidin luona käsi meinasi ihan vahingossa ottaa kiposta karkkia, vanhasta tottumuksesta, mutta mitään todellista kiusausta ei ollut. Hänellä on semmoinen tapa, että aina on jotain karkkeja lasikipossa tarjolla, ja usein siellä niitä tulee sitten syötyäkin.


Oikeastaan tuntui, että eniten tämä eneily häiritsi äitiäni, joka ei oikein meinannut osata suhtautua siihen, ettemme kahvipöydässä oikeasti mitään ottaneet. Ei nyt ihan loukkaantunut, mutta vähän kuitenkin valitteli että kyllä on kummallista. Mutta ymmärsi ihan hyvin, kun selitin, että kun on nähnyt sen vaivan että on aloittanut tämmöisen kuurin, haluaa sen sitten viedä kunnialla läpikin.

Uskomatonta on se, että tämän päivän jälkeen on ensimmäinen viikko jo takana! Nopeasti on aika mennyt. Paino on tippunut periaatteessa hyvin, mutta toisaalta ei ole kuin vasta pari kiloa vähemmän kuin edellisen enen jälkeen. Mutta kyllähän ensimmäisen viikon pudotus silti taitaa aika monta kiloa olla, joten en voi valittaa. Miehellä on myös lähtenyt paino tippumaan kovasti, alkaa olla suorastaan pieni hän jo! Ylipainoa ei enää juurikaan ole, BMI hänellä 27 tällä hetkellä ja vyötärö sallituissa rajoissa. Vähän ollaan eriparia kyllä, kun hän alkaa näyttää oikeasti hyvältä, mutta perässä tullaan juu, siitä ei ole epäilystäkään!

Ainiin vielä. Ne niittifarkut, joista minulla on ollut melkein pakkomielle, että saan ne käyttöön. Nyt ne ovat olleet jalassa muutamaan kertaan. Ne ovat IHANAT! Tässä vielä todiste, tsih. Mä niin rakastan niitä farkkuja! :D Ja nyt niitä on syytä pitääkin, koska ovat nyt joistakin kohdista melkein väljät. :)










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että kommentoit blogiini! Minulla on kommenttien valvonta käytössä, joten älä hämmästy sitä ettei viestisi näy heti. :)