maanantai 28. huhtikuuta 2014

Eneily melkein kivaa?

Tämä on ihmeellistä, mutta pakko sanoa, että tällä kertaa eneily sujuu kummallisen hyvin. Varmasti huomenna on hirveä kiukutus ja kyllästyminen, kun nyt näin menen sanomaan! :P  Kyllähän se ensimmäinenkin ihan hyvin meni, mutta paljon enemmän silloin laskin päiviä paljonko on takana ja mitä jäljellä. Nyt olen iloinen, että puolet on vielä jäljellä, että paino kerkeää tippua lisää. Ei ole yhtään nälkä, ei vähääkään mielitekoja, eikä heikotustakaan. Ihanan helppoa on syöminen, kun ei tarvitse miettiä mitään sen enempää. Vaakalukemakin on joka päivä ollut edellistä pienempi, vaikkakin vain pienesti. Paino putoaa n. parisataa grammaa päivässä, eli ei mitään supervauhtia, mutta putoaa kuitenkin.

Päivitin muuten tuonne painonseurantasivulle pitkästä aikaa painoni. Lähipäivinä pitäisi tulla -25kg täyteen. En osaa sitä pitää kovin paljona, kun ajattelen kuinka paljon on vielä jäljellä. Toisaalta se on hyväkin, ettei käy niin, että alan ajatella että tämähän on jo ihan hyvä pudotus, ja tyytyisin siihen. Nyt haluan enemmän, paljon enemmän.

Mukavaa ja aurinkoista viikkoa kaikille lukijoilleni! :)

4 kommenttia:

  1. -25 wau! Mun kaverikin sano että kun enen vauhtiin pääsee, se on helppoa ja kivaa. Mulle ei ikävä kyllä sitä koskaan tapahtunut :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Löysin oman tekstin alkuvuodesta, jossa vannoin etten koskaan vapaaehtoisesti eneile, kun niin oli kamalaa ja hirveää, heh. Paino oli jumissa silloin viikon ja hermoja kiristi. Saapa nähdä käykö nyt niin, että kolmannella viikolla ollaan taas jumissa, saattaa sitten positiivinenkin mieli vähän synkentyä!

      Poista
  2. -25 kg on tosi paljon pudotettuja kiloja minun mielestä, hyvä sinä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kiitos. :) Onhan se paljon kai tavallaan. Miksi sitä itsessään ei osaakaan pitää niin paljona?

      Poista

Kiitos että kommentoit blogiini! Minulla on kommenttien valvonta käytössä, joten älä hämmästy sitä ettei viestisi näy heti. :)