maanantai 1. joulukuuta 2014

Pikkujoulut juhlittu

Viime perjantaina oli työpaikan kauan odotetut ja vähän pelätytkin pikkujoulut. Pelätyt siksi, etten ole avoimesti kertonut käyneeni leikkauksessa, ja tarkoitus oli syödä yhdessä ravintolassa. Mutta kaikki meni kyllä tosi hyvin. Osasin syödä oikean määrän, ja osasin olla välittämättä siitä että pari ihmistä katseli lautastani vähän nenänvarttaan pitkin, kun jätin ruokaa. Vitsailin keskittyväni nestemäiseen tarjoiluun, ja muka join paljon punaviiniä. En siis oikeasti juonut sitä kuin kaksi lasillista kuitenkaan. Toki join vähän muuta illan mittaan, yhteensä 6 annosta alkoholia itse pikkujouluissa, ennen sinne lähtöä vähän siideriä. Mitään oloja ei siellä tullut, ja hauskaa oli. Innostuin lähtemään jopa jatkoille yökerhoon, mikä ei todellakaan ole ihan jokapäiväistä minulle! Lauantaina oli vähän krapulainen olo, mutta luulen että se johtui enimmäkseen siitä, että nukkuminen jäi niin vähiin.

Viime viikolla tein semmoisen päätöksen, että pistin vaa'an piiloon. Minulle kehittyi tässä tapa astua vähän joka välissä siihen ikäänkuin ohimennen vilkaisemaan mitä se näyttää. Ja semmoinen ruokkii kärsimättömyyttä ja kaikenlaista häiriöajattelua. Tyyliin "voinko juoda enää tätä lasillista vettä, ettei paino sitten näytä enemmän" ja muuta yhtä idioottia. Päätin että korkeintaan kerran viikossa käyn vaa'alla, mahdollisesti harvemminkin. Yritän nyt keskittyä elämään ja siihen että syön hyvin, enkä niinkään ajattele koko ajan painonpudottamista. Se on vain niin vanha tapa, koko ajan yrittää jotain, miettiä painonpudottamista, että yllättävän vaikeaa on vain elellä. Mutta niin nyt aion tehdä. Sunnuntaina kävin vaa'alla, ja olihan se muutaman sata grammaa pudonnut taas, mutta ei tosiaan kovinkaan paljon, joten hyvä etten ole rampannut vaa'alla, silloin se pieni putoaminen olisi jäänyt huomaamatta! Kun eihän sata grammaa päivässä näytä miltään jos joka päivä vaa'alla hyppää, mutta viikossahan se kuitenkin on melkein kilon. Huomaatteko, hirveää itselleni todistelua! :D Pakko vain yrittää pitää järki päässä jotenkin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että kommentoit blogiini! Minulla on kommenttien valvonta käytössä, joten älä hämmästy sitä ettei viestisi näy heti. :)