sunnuntai 7. joulukuuta 2014

Ravintolailta

Vietettiin perjantaina kavereiden kanssa mukavaa aikuisten iltaa kaupungilla. Tarkoitus oli mennä syömään Tamperelaiseen ihanaan pizzeriaan Napoliin, mutta vesisateessa ulkona jonottaminen ei paljon houkuttanut. Harmitti, olin niin suunnitellut ottavani ihanan kasvispizzan, ja loput foliossa mukaan käsilaukkuun. Päädyttiin sitten lopulta Rossoon, joka oli ihan kiva juttu, vaikka ensin harmitti.

Uskaltauduin Rossossa näyttämään lihavuusleikattujen korttia tarjoilijalle ja tiedustelemaan olisiko mahdollista saada puolikasta annosta. Ja olihan se! Tarjoilija sanoi, että se on vähän annoksesta kiinni onnistuuko, että esim. pizzaa ei voi tilata puolikkaana, mikä on mielestäni ihan täysin ymmärrettävää. Päädyin tilamaan katkarapurisottoa, joka olikin aivan ihanaa! Pestolla maustettu raikas risotto katkaravuilla, päällä jättikatkaravun pyrstöjä. Puolikaskin annos oli iso, jaksoin syödä siitä puolet, mies söi loput. Mutta ehdottomasti kannatti käydä syömässä, nautin ruoasta suuresti ja vielä enemmän laskusta, jossa ruokani hinta oli 7.45 euroa, eli sain annokseni myös puoleen hintaan. Luulen että tulemme tämän kokemuksen myötä menemään Rossoon toistekin, sitä paitsi Tampereen Rosso on aika ihanalla paikalla siitä kosken partaalla.

Illan mittaan tuli nautittua nestemäisiä juttuja myös, kun siirryttiin ilta istumaan muualle. Kuusi alkoholiannosta on semmoinen määrä, joka tuntuu vielä ihan hyvältä, takaa hyvän meiningin jne., mutta enempää ei tee mieli. Tiedän joo että onhan sekin leikatulle näin pian leikkauksesta aika paljon (7 viikkoa...), mutta kun ei mitään vaivaa ole tullut, en ole sitten jaksanut nipottaa. Painokin on laskusuunnassa viikonlopun jäljiltä, vaikka vähän arvelutti tuommoisen ravintolaillan jälkeen. Kokonaisuudessaan ne määrät ilmeisesti ovat sitten kuitenkin niin pieniä, että paino jaksaa tippuilla. Nyt ollaan jo selkeästi alle 110kg:n, ja siellä ei hetkeen olla. Voi että odotan sitä, että jossain vaiheessa keväällä toivottavasti päästään kaksinumeroille luvulle...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että kommentoit blogiini! Minulla on kommenttien valvonta käytössä, joten älä hämmästy sitä ettei viestisi näy heti. :)