sunnuntai 29. toukokuuta 2016

Lyhyt hame!

Minulla on haave. Tai montakin, tietenkin. Mutta yksi tämmöinen aika pinnallinen ja hassukin haave. Haluaisin pitää lyhyttä hametta, ilman legginsejä siis. Onhan minulla ollut lyhyitä farkkuhameita esimerkiksi aina, mutta niiden alla on aina ollut leggarit. Minulla on rumat polvet, roikkuvat. Ja reidet nyt on ihan kamalat, mutta en nyt sentään niin lyhyttä hametta ajatellutkaan, että ne näkyisivät kovin paljon. Kuitenkin minulla on myös ajatus, että minkä tahansa kokoisen naisen pitäisi voida laittaa päälleen sellainen hame kuin haluaa. Jos jotakuta roikkuvat polvet tai paksut pohkeet häiritsevät, niin häiritköön. Ja toisaalta vaikka ajattelen näin, ei ole helppo soveltaa näitä asioita omaan itseen.

Vähän aikaa sitten ostin työkaverilta tuollaisen lyhyen puolihameen kolmella eurolla, jossa on tuommoinen valekietaisuosa toisella puolella, tuomassa hieman vaikutelmaa pikkuisen pidemmästä hameesta. Ostin myös ison paketin sukkahousuja, joita olen aina inhonnut, koska eivät suostu päälleeni millään ilveellä menemään kiertymättä. Nyt vähän pienemmän kokoisena asia on helpottunut, ja koen että sukkahousut tekevät siistimmän ja puetumman vaikutelman, joten siksi niitä. Eilen sitten miehen siskontytön syntymäpäiville rohkaistuin laittamaan kyseisen hameen, ja sukkahousut. Kyllä minulla vähän kiusaantunut olo oli, mutta toisaalta tunsin aika naiselliseksi oloni. Sukkahousut onnistuin koruillani rikkomaan hetimiten, mutta olivat niin vaaleat ja ihonväriset, ettei näkynyt onneksi mihinkään, enkä jaksanut varasukkiksia edes vaihtaa. Eli pelinavaus tehty, heh, lyhyessä hameessa julkisella paikalla näyttäydytty! Tässä teille kuva asusta vielä. Hame on siis oikeasti sen mittainen kuin tuolta takareidestä näkyy, eli selvästi yli polven, kuva otettiin vähän vahingossa tuosta kulmasta että kietaisuosa hämää pidemmäksi. Hame on myös ihan istuva muualta, ei yhtään väljä.


2 kommenttia:

  1. Kommentti katosi.. Siis hurjasti onnea muodonmuutoksesta! Kun vertaa tätä kuvaa tuohon missä olet kokoa 54 mekossa 'vaatteita myytävänä' kohdassa, niin muistuu taas mieleen miksi leikkaukseen haluan :) Ei voi kuin ihailla, waude!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kun ihana kommentti, kiitos! <3 Täytyi käydä itsekin katsomassa kyseinen kuva, ja ihan hämmästyin. Ei sitä muutosta meinaa itse oikein tajuta edes. Ja ihan tossani luulin aikoinaan, että tuossa sinivalkoisessa mekossa en edes näytä niin kovin lihavalta... Ja toisaalta että aika lihava olen vieläkin! Tsemppiä sulle omassa prosessissasi! :)

      Poista

Kiitos että kommentoit blogiini! Minulla on kommenttien valvonta käytössä, joten älä hämmästy sitä ettei viestisi näy heti. :)