lauantai 1. marraskuuta 2014

Syömisen opettelua

1,5 viikkoa leikkauksesta. Äkkiä on aika mennyt. Vointi on jo oikein hyvä, meinaa unohtua välillä että vielä on nostorajoituksia yms. Yksi mahan haavoista vähän kipuilee, se suurin niistä, mutta muuten kipuha ei juurikaan ole. Paitsi vääränlaisen syömisen yhteydessä saattaa hieman olla, eli liian nopean tai runsaan.

Syöminen sujuu kohtuullisen hyvin pääasiassa. Aamupala ei oikein meinaa mennä alas, ja jotkin ruoka-aineet selkeästi ovat hankalia. Kertaalleen oksensin turkkilaisen jogurtin ulos, oli kait liian rasvaista. Peruna ei myöskään semmoisenaan oikein mene alas, sosekeiton osana kylläkin, mutta kalakeitossa olikin liikaa. Ja makea tökkii pahasti, mikä on oikeastaan hirveän kiva! Pääasiassa syön jogurttia, näkkäriä ja keittoja. Näkkäri on kumma juttu, se menee hyvin alas eikä aiheuta mitään oireita, vaikka moni paljon pehmeämpikin saattaa tuntua hankalalta. Olen uskaltautunu laittamaan näkkärin päälle salaatinlehtiäkin, hyvin pureskeltuna ei mitään ongelmaa ole ollut.

Paino on laskusuuntainen, vaikkei varsinaisesti mitenkään ryminällä ole pudonnut. Vaan eihän se ihmekään sinänsä, kun on ene-kuurejakin takana jo kolme. Sen tajusin tänään, että -30kg on mennyt rikki tässä jonain päivänä kokonaispudotuksen suhteen. Olen vallan unohtanut päivittää tuonne painonseurantasivulle leikkaukseenmenopainonikin, taidankin sen sinne laittaa. :)

2 kommenttia:

  1. Kuinkas seillä sujuu?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Juuri ajattelin kirjoittaa päivitystä. Eli hetken kuluttua kuulumisia :)

      Poista

Kiitos että kommentoit blogiini! Minulla on kommenttien valvonta käytössä, joten älä hämmästy sitä ettei viestisi näy heti. :)