torstai 8. toukokuuta 2014

Jumissa...

No tulihan se jumi sieltä. Parina päivinä ihan kunnolla plussaakin, mikä tuntuu oikeasti aika pöhkölle näillä syömisillä, kun päivän kalorit ovat max 700 olleet. Mutta enpä ole tällä kertaa jaksanut ainakaan vielä stressata pahemmin, kolmen päivän jumi ei vielä ole pitkä. Toivoisin kyllä että vielä pari kiloa lähtisi, että pääsisin turvallisesti niin paljon alle 120kg:n, ettei pomppaisi enää yli sen. Pusseja olen jaksanut yllättävän hyvin, ei töki eikä suuremmin kyllästytä. Tämä kolme viikkoa on mennyt kyllä todella nopeasti. Näköjään eneilyynkin voi tottua.

Mulla on hirmuinen kesän ja kesäloman odotus päällä. Lasken päiviä siihen, kun kesäloma alkaa. Vielä on siis töitä jäljellä, juhannuksen jälkeenkin viikko. Mutta kesäkuu on kyllä semmoinen, että menee aina turhankin nopeasti. Kaikkea kivaa on suunnitteilla kesäkuullekin, ja juhannus on joulun jälkeen minulle vuoden suosikkikohta. Tänä vuonna juhannus tulee olemaan lapseton, lapset ovat toisilla vanhemmillaan (kuulostaapa kummalle, meillä molemmilla siis lapsia edellisistä liitoista!) ja saadaan viettää "aikuisten juhannus". Kyllä se välillä on aika kivaa, kun ei tarvitse kuin itsestään huolehtia.

Mukavaa loppuviikkoa kaikille!

2 kommenttia:

  1. No onko se nyt se säästöliekki? Mua ärsyttää kaikki "pitää vaan kuluttaa enemmän kuin syö" -japatukset, kun se ei tosiaan mene niin aina, pääasiassa toki noin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ei se vaan aina mene niin, että syö vähemmän kuin kulutat. En tiiä mitä tämä nyt on, paino on edelleen jumissa, eilen oli jopa +2kg alimmasta painosta! Enkä tasan yhtään ole lipsunut enestä, en syönyt liian vähän enkä liikaa, juonut riittävästi jne. Vähän syö motivaatiota...

      Poista

Kiitos että kommentoit blogiini! Minulla on kommenttien valvonta käytössä, joten älä hämmästy sitä ettei viestisi näy heti. :)