sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Hermoja koettelee!!!

Puuh. ÄRSYTTÄÄ!!! Ene vetelee viimeisiään, ja olen edelleen jumissa painoni kanssa. Yli viikon on paino ollut samoissa lukemissa, tai itseasiassa enemmän kuin jumissa, kun painoa on tullut lisääkin. Ja enää kolme päivää jäljellä. Juu, ei tämän enen kokonaistulos ihan huono ole, ja vyötärö on kyllä hiukan kaventunut, mutta silti ärsyttää. En oikein jaksa uskoa, että viimeisen kolmen päivän aikana kovinkaan kummoisia tapahtuu. Yritän asennoitua positiivisesti, mutta kyllä v***ttaa.

Jotta en tukehtuisi kiukutukseeni, olen yrittänyt jotain mukavaa löytää muuta kautta, sitä nuo edistyskuvatkin. Vaatekaapin siivousta olen myös taasen hiukan harrastanut, ja löysinpä farkkuhameen, josta oli pakko ottaa kuva. Ehkä tämä antaa kuitenkin uskoa tähän kaikkeen.

Oisikohan aika myydä tämä hame?

2 kommenttia:

  1. WAU:) Todellakin hieno saavutus jo!:) Sullehan vois sinne joku hoikka ihminen jo kaveriksi kömpiä :D Oot hienosti saanut painoo pois :) Onneksi olkoon!:)

    VastaaPoista
  2. Jeps!! Anna tuon kuvan kannustaa!! Hyvin on vyötärösi kaventunut! Wau!
    Tuo painon paikallaan junnaaminen on tuttua mullekin. Sitä oli yhdessä vaiheessa. Mutta ei saa missään nimessä antaa periksi. Se Nykäsee alaspäin taas kohta...
    Tsemppiä 😊

    VastaaPoista

Kiitos että kommentoit blogiini! Minulla on kommenttien valvonta käytössä, joten älä hämmästy sitä ettei viestisi näy heti. :)