maanantai 11. elokuuta 2014

Kuuden päivän pussikuuri

Puuh. Viime viikko oli tuskainen painoasioiden suhteen. Paastopäivät pidin, nihkeästi. Nälkä oli koko ajan ja olo tympeä. Toisella silmällä varovasti painoani tarkastelin vaa'alla, eikä se hyvältä näyttänyt. Monta kesäkiloa on kertynyt. Ja pätkäpaastoilu tuntui tuskastuttavan hitaalle tavalle niistä hankkiutua eroon. Minultahan on varsinainen eneily kielletty, että varmasti sitten ennen leikkausta onnistuu kuukauden kuuri kunnolla. Vaan niinpä silti tein, että päätin kuuden päivän pienen spurtin ottaa. Eihän minulla ole vielä mitään aikaa mihinkään tiedossa, että kyllähän tähän väkisinkin tulee väliä ennen viimeistä eneä. Eikä vajaa viikko voi niin paha olla, että myöhemmin ei sitten muka putoaisi paino.

Eilen siis pidin ensimmäisen pussikuuripäivän. Nälkä oli, päätä särki ja tympäisikin. Mutta tällä sentään saa joka päivä tulosta vaa'alla näkymään. Tiedän ettei kuudessa päivässä paljon saa aikaiseksi, mutta halusin näin tehdä kuitenkin. Ensi viikolla sitten jatkan pätkäpaastoilua. Katsotaan mitä saan aikaiseksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että kommentoit blogiini! Minulla on kommenttien valvonta käytössä, joten älä hämmästy sitä ettei viestisi näy heti. :)