maanantai 19. helmikuuta 2018

Pitkän hiljaiselon jälkeen

Heipähei, hirmuisen pitkästä aikaa! Aina välillä joku vielä kyselee kuulumisia, ja minä saamaton en ole saanut niitä kerrottua. Nyt päätin, että ainakin nämä kuvat nyt laitan tänne. Kuvat eivät ole ihan tuoreet, alkusyksystä otettu ovat. Paino on pari kiloa saattanut pudotakin tuosta, mutta kutakuinkin samoissa mennään kuitenkin. Mielestäni roikkoleikkaus onnistui ihan järjettömän hyvin, ja korjattu keskivartalo on kyllä kruunannut tämän matkani, ehdottomasti. Kyllähän jalat roikkuu ja kädetkin, ja etenkin rinnat, mutta olen päättänyt, että tämä saa riittää. Yritän nyt tulla itseni ja roikkojeni kanssa toimeeen. Nyt lyhyesti vain näin, mutta yritän saada aikaiseksi palattua asiaan myöhemmin! :)
4 kommenttia:

 1. No wau! Upealta näyttää <3 :O Nämä sun postaukset auttavat mua omissa mietinnöissäni, sillä kohta minulla on kaksivuotiskontrolli leikkauksesta ja varmasti aiheeksi nousee roikkoleikkauksen tarpeellisuus. Uskomattoman hienosti nuo sinun arvet ovat parantuneet, ei huomaisia mitään jos ei tietäis. :) Toivottavasti kuulemme sinun kuulumisista vielä, usko vaan että kaikki 'meikäläiset' taatusti lukevat sinun blogiasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kivasta kommentista! :) Täytyy yrittää aktivoitua blogin suhteen aina välillä, itsekin kuitenkin koen tärkeäksi sen, ettei asia ikäänkuin unohdu, kun aikaa kuluu. Ihan ongelmatonta ei ole painon pitäminen alhaalla, omakuvan kanssakin on välillä taistelua jne. Tsemppiä sinulle mietintään roikkoleikkausten suhteen ja muutenkin! :)

   Poista
 2. Hei Hilma! Nyt on tämä anonyymi leikelty. Dreeni roikkuu kyljessä ja mietin, että mitä tulikaan tehtyä ja ihan vapaaehtoisesti... mutta sinun juttuja lukiessa saan kyllä lohtua, että ehken sittenkään turhaan käynyt =))

  VastaaPoista
 3. Wau.hienosti onnistunut leikkaus.itse odotan lähetettä leikkaukseen.tosi vaikea elää nahkapussin kanssa ei pysty olemaan sata prosenttisesti.on haittana.

  VastaaPoista

Kiitos että kommentoit blogiini! Minulla on kommenttien valvonta käytössä, joten älä hämmästy sitä ettei viestisi näy heti. :)