perjantai 23. joulukuuta 2016

Joululahja

Sain tänään parhaan joululahjan. Kävin plastiikkakirurgin vastaanotolla roikkoarviossa. Pelkäsin että joudun vielä laihduttamaan tai jotain muuta negatiivista. Ei olisi tarvinut. Minut leikataan. Pelkkää abdominoplastiaa meinasi, se kuulemma on se minkä saa sääntöjen mukaan tehdä. Sanoin, että haluaisin bodyliftin, kun selkäpuolellakin on niin paljon ylimääräistä nahkaa. Tutkittuaan selkäpuolta totesi, että no kyllä sinä enemmän bodyliftistä hyödyt, tehdään se!!!

Käsiä ei saa leikata, ellei haitta ole erittäin erittäin suuri. Ja minun alliroikkoni ovat kuulemma sitä ajatellen vaatimattomat. Mutta rinnat. Ne voidaan korjata. Vaikka en pyytänyt. Mutta sanoin, että on ongelmia niskahartiaseudun ja roikkuvien rintojen kanssa, sekä "kainaloläskien" kanssa. Sanoi, että koska rinnat ovat näinkin suuret, ne voidaan leikata nimikkeellä rintojen pienennysleikkaus ja perusteena niskahartiaseuden ongelmat.. Pelkkiä kohotuksia ei saa tehdä.

Minä saan uudet tissit! Ja litteän mahan! En voi käsittää. Aikataulusta arvioi sen verran, että keskivartalo leikattaisiin kevättalvella, ja rinnat ehkä syksyllä. Ja lupaan siis, että kuvaan ennen leikkauksia roikkoni. :)

Ihanaa ja lämmintä joulua jokaiselle! <3

4 kommenttia:

 1. Hei,

  miten pääsit plastiikkakirurgin arvioon? Meillä täällä HUS:n alueella lilen jälkeiset erikoissairaanhoidon käynnit loppuivat vuoden jälkeen leikkauksesta. Haluaisin myös roikot veks, vaikka pelkäänkin, kun niissä leikkauksissa ne haavat niin valtavat 😑. Tsemppiä tuleviin leikkauksiin ja kärsivällistä odotusaikaa ☺.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Meillä Tampereella on 2-vuotiskontrolli vielä erikoissairaanhoidossa, ja sen yhteydessä tehdään tarvittaessa aina lähete plastiikalle. Jatkossa kontrollithan pitäisi hoitaa esim. terveyskeskuksessa, eli varmaan järkevin olisi varata aika ihan omalääkärille, ja pyytää sekä lähetettä plastiikalle että verikokeisiin. Toivotaan että pääset eteenpäin sitä kautta! Kiitos tsempeistä! :)

   Poista
 2. Hilma, kiitos blogistasi!
  Kirjoitat niin aidosti ja suoraan ja selkeästi.
  Sait minut miettimään, josko minäkin voisin jotain kiloilleni tehdä. Taidan aloittaa sieltä terveystavaratalon jauhopussiosastolta ...
  Olen nyt lukenut blogisi alusta tänne asti ja jään seuraamaan ja odottamaan seuraavaa postausta.
  Kiitos vielä kerran!


  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos palautteesta, ja tosi kiva kuulla! :) Vähän harvoiksi nämä mun päivityksen on jääneet viime aikoina, mutta päivittelen kyllä taas tässä joku päivä. :)

   Poista

Kiitos että kommentoit blogiini! Minulla on kommenttien valvonta käytössä, joten älä hämmästy sitä ettei viestisi näy heti. :)