maanantai 28. joulukuuta 2015

Vuoden viimeinen päivitys

Aika kiitää ja on päivittämiset jääneet ihan kokonaan. Täällä kaikki ihan hyvin, kiirettä ja touhua meinaa olla. Paino on samoissa lukemissa, salilla käydään kun keretään jne. Rautatiputus ei ihan toivottua tulosta tuonut, hemoglobiini on edelleen alhaalla, mutta tässä vaiheessa ei ainakaan lisää tiputella, kontrolli muutaman kuukauden päästä. Vähän pirteämpi olen ehkä ollut, jos oikein hyvällä tahdolla ajattelen, heh.

Laitan vielä oheen kuvan viime viikolta, kun salille olin menossa. Kropassa on muutoksia tapahtunut vaikken nyt lisää laihtunut olekaan. Yläkroppa näyttää melkein pieneltä verrattuna alakroppaan, epätasapainoa siis meinaa olla.

Oikein ihanaa uutta vuotta kaikille! :)


4 kommenttia:

  1. Hyvältä näyttää! Vahvalta!

    Kysymys: Onko vartalonmallisi muuttunut laihtumisen myötä? Siis jos olet aikaisemmin ollut vaikka "päärynä" tai "omena", niin onko perusmalli pysynyt samana? Mietin tätä lähinnä siltä kannalta, että olen itse tosi päärynämallinen, ja mietin että saisikohan sitä muutettua...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Se oisi tavoitteeni, rakentaa mahdollisimman vahva keho. Kiva jos se jo nyt vähän näkyy. :)
      Olen aina ollut erittäin paksureitinen, ja se kyllä on valitettavasti ihan ennallaan. Mukavana boonuksena nyt ison laihtumisen seurauksena sisäreisien iho vielä roikkuu selkeästi, great! Mutta jotain muutosta on ilmeisesti iän myötä tapahtunut. Eli takapuoli on jotenkin pienentynyt, lätistynyt. Se ei välttämättä ole toivomani muutos, mutta toisaalta olen iloinen, ettei se kuitenkaan ainakaan roiku, ja kyykkäämällä kuitenkin vähän voi vaikuttaa muotoon. Mutta siis, olen ollut tämmöinen ylhäältä pienempi ja alhaalta isompi aina. Jossain vaiheessa reisi oli ympärysmitaltaan lähes sama kuin vyötärö. Asettaa haasteita housujen ostoon hiukan! Onneksi strech on tullut jäädäkseen. Luulen kyllä ettei sitä perusmallia sieltä kropasta pysty kokonaan muuttamaan, mutta toki sieltä vähän yllätyksiäkin voi tulla, kun kymmeniä kiloja pienenee. :)

      Poista
  2. Looking great! :) <3 Tsempit jatkoon!!! Ja hyvää Uutta-Vuotta!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Ja oikein hyvää tätä vuotta sinullekin!!!

      Poista

Kiitos että kommentoit blogiini! Minulla on kommenttien valvonta käytössä, joten älä hämmästy sitä ettei viestisi näy heti. :)