torstai 23. tammikuuta 2014

Ene päivä 2

Eilinen meni hyvin. Ei mitään mielitekoja tai nälkääkään. Hiukan päänsärkyä, mutta sitä nyt on minulla muutenkin usein. Pussien lisäksi söin lounaalla 10 kirsikkatomaattia, ja päivällisen yhteydessä perusvihreää salaattia, jossa vähän muita rehuja mukana. Kokonaiskalorit aikalailla tasan 700.

Tänä aamuna oli kauhea nälkä kun heräsin, mutta se talttui hyvin pirtelöllä ja puolikkaalla maustekurkulla. Jotain vihanneslisuketta aion lisätä tänäänkin ruokiin, niin ei tunnu niin aneemiselle. Ja ehkä retkahtamisen riskikin pienenee, kun ei niin pahaksi pääse syömisentarve kasvamaan, kun on jotain rouskuteltavaa.

Ikävää on se, että maha on ihan sekaisin. Vessassa saa rampata vähän väliä, ja ihan kuin pirtelöt tulisivat suoraan läpi... :( Mutta jospa maha tottuisi siihenkin. Mitenkään kipeä ei onneksi maha ole kuitenkaan. Periaatteessa kuitenkin hyvillä mielen uuteen päivään tässä.:)

2 kommenttia:

  1. Tsemppiä! Sä niin klaaraat tän enekuurin! Ja se on tosi motivoivaa, kun paino laskee nopsaan. Mulla lähti ekalla enellä kymppi kolmessa viikossa ja tokalla neljässä viikossa.

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Voi että, lähtisipä minullakin noin nopsasti tippumaan, se tosiaan motivoisi kovasti. Pää mokoma on oikutellut tänäänkin, toivottavasti se ei kovin pahaksi heittäydy.

    VastaaPoista

Kiitos että kommentoit blogiini! Minulla on kommenttien valvonta käytössä, joten älä hämmästy sitä ettei viestisi näy heti. :)