keskiviikko 22. tammikuuta 2014

Ene-kuuri, päivä 1

No niin, tänään se alkoi, kuukauden ene-kuuri. Kävin heti kahdeksalta tapaamassa ravitsemusterapeuttia, nyt siis todella sitä henkilöä, joka oikeasti on "minun" ravitsemusterapeuttini. Oikein mukava ihminen oli siellä, uskon että toimeen tullaan hyvin. Vaakalukema oli hiukan isompi tänä aamuna, oikeastaan sen verran vilunkipeliä harrastin että tarkoituksella join enemmän aamusta yms., että jos vaikka olisi puolesta kilosta jäämässä tavoite kiinni, niin voin siitä nipistää sitten loppupunnitukseen mennessä, kevyemmät vaatteet ja ei juomista.

Tavoitteeksi asetettiin mielestäni edelleen aika kova 8-10kg pudotus. Se tarkoittaa käytännössä, että oma vaaka saisi kuukauden päästä näyttää korkeintaan 126kg, mielellään vähemmänkin. Siihen siis pyritään. Suositeltiin kasvisten syömistä pussien rinnalla, että saa syömisentarpeen tyydytettyä. Ja annettiin lupa syödä tarvittaessa tietyissä tilanteissa muitakin valmisteita kuin vlcd-tuotteita, jos kokonaiskalorimäärä pysyy alle 800kcal:n.

Kehuja sain asenteesta, kuulemma ei näin positiivista eneilyn aloittajaa ole vastaanotolla käynyt, heh. Totta on, että vaikka juuri tätä en alunperin halunnut, niin mieli on tässä taipunut hyväksymään asian, ja lopulta olen jo odottanut kuurin alkua. Tässä vaiheessa on helppo olla hyvällä mielellä, tämä päivä olisi "vanhalla systeemilläkin"  paastopäivä. Todelliset haasteet tulevat varmasti viikonloppuna, ja sitä varten yritän kovasti kerätä motivaatiota ja hyvää asennetta.

Jep, näillä siis mennään. Luvassa todennäköisesti aika usein kirjoittelua, josko sekin jotenkin auttaisi eteenpäin.

4 kommenttia:

  1. Tsemppiä eneilyyn <3
    Tulen seuraamaan mielenkiinnolla projektiasi, koska odottelen itse myös eneilyn aloituspäivää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Kiva tietää että joku seurailee, jotenkin omalla tavallaan sekin kannustaa. Tsemppiä sinullekin kun homma alkaa. :)

      Poista
  2. Tsemppiä tosi paljon!!! T.Anni

    VastaaPoista

Kiitos että kommentoit blogiini! Minulla on kommenttien valvonta käytössä, joten älä hämmästy sitä ettei viestisi näy heti. :)