maanantai 22. syyskuuta 2014

Keventelyä ja tärinöintiä

Entinen elämä on nyt hyvästeltynä, varsin perusteellisesti. Paino viime viikolla taisi nousta parikin kiloa, kun kaikkea piti viimeisen kerran syödä. Ehkä typerää, mutta näin tein. Juustoja, pizzaa, jäätelöä jne. Viiniäkin. Nyt eilen olen sitten selkeästi kevennellyt, kuitenkin vielä vähän normaaliakin ruokaa söin, tänään sitten keventelen vähän enemmän, ja huomenna aloitan kunnolla enen. Tänään menee jo kolme pussia, ja kaksi muutakin ateriaa ovat kevyitä. Eli melkein ene-meiningillä, ehkä pari- kolmesataa kaloria enemmän kuin ene sallisi.

Mieliala on tosi erikoinen. Sekoitus innokkuutta, suorastaan riemua siitä, että tämä kaikki on vihdoin käymässä toteen, ja toisaalta malttamattomuutta ja hiukan jännitystäkin. Melkein voisin poksahtaa näistä kaikista tunteista, joita sisällä on! Yritän kyllä pysyä yhtenä kappaleena poksahtamatta, mutta todella erikoinen, melkein tärisevä fiilis on.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että kommentoit blogiini! Minulla on kommenttien valvonta käytössä, joten älä hämmästy sitä ettei viestisi näy heti. :)